onsdag 17 september 2008

Dagens sjukdomsläge

Kors i taket, men det verkar trots allt som om vi slipper det otäcka kåvepeninet! Eira har mått mycket bättre idag... Hon är inte sitt vanliga glada jag, men hon har inte skrikit heller. De ggr. hon har skrikt så har det gått att bryta. Typ gå en sväng i huset eller byta blöja. Det gick absolut inte igår, så det är en klar förbättring. Så det borde ju ha vänt av sig självt tycker man ju... Men vi får väl se hur det är imorgon!

Idag har vi firat två födelsedagar. I förmiddags var hos Vilmes bästis Tilde på 3-årskalas (dagis var stängt för planering idag). Så trevligt och både mammor och barn fick gott fika. Dock är det lite svårt att samsas om grejerna så ljudnivån var rätt hög hela tiden tyvärr. 4 stycken två och treåringar, hemma hos någon är inte så lätt. Efter kalaset följde födelsedagsbarnet med mamma och lillebror med oss en bit på vägen. Vi stannade i lekparken och slog ihjäl en timme till...

Nu ikväll har vi firat födelsedag nummer två. Farfar i familjem fyllde 62 så han har varit här på middag.

Nu ska jag slänga mig i soffan snart. Måste bara kolla lite grejer... Barnen sover, disken är diskad och tvätten är upphängd... Nu får jag slappa! Lovely!


Finaste Vilme uppslukad av barnkanalen i morse...


..och darling nummer 2. Lite suddig, men ack så fin!!

Inga kommentarer: