torsdag 4 december 2008

En vecka till har gått

..och som vanligt så har det gått så himla fort!

Idag började dagen 05.25. Vilme var vaken, och skulle absolut inte sova mer. Iochmed den tidiga timmen måste han vara tyst så att inte Eira vaknar, och det är inte alls poppis. Så dagen började med att Vilme tjurade i typ 3 timmar innan jag äntligen kunde lämna honom på dagis. Jättekul!
Sen hade Eira och jag en lugn dag hemma, innan vi hämtade huliganen kl. 2. Kl. 3 åkte vi hemifrån för att hämta pappan på jobbet och sen åkte vi vidare till min pappa som, som sagt, fyller år idag.
Vi var hemma vid 7 och då var båda barnen så trötta. Eira hade ägnat hela bilresan på ca. 20 minuter till att skriiiika. Hon fick nämligen inte ha sin napp, för då skulle hon ha somnat på stört. (För sover hon 5 minuter så kan hon vara vaken i 3 timmar sen utan problem). Väl hemma somnade hon på 5 minuter och Vilme somnade strax innan halv 8. Lite senrae än vad han brukar, men det lär nog inte märkas alls imorgon.
Men men... Vi har ju lugna kvällar och det är jag väldigt glad för. Sen skulle det ju vara önskvärt att få sova längre än 6 då och då, men det kommer väl det med...

Så nu har vi även hunnit med att klämma i oss hämtmat som vi köpte på vägen hem. Jag åt en jättegod kycklingsallad och är nu så himla mätt. Fast inte spy-mätt alls, utan bra-mätt. :) Fattar ni hur jag menar? (När man har ätit typ pizza blir man spy-mätt)

Imorgon åker vi till Nicklas syster och blir borta över helgen. Ses igen när vi kommer hem!'
Trevlig helg!

Förresten...JIPPI, de har sänkt räntan!! Då MÅSTE vi ju bara kunna spara MASSOR nästa månad...:) Den som lever får se hur det går med den saken.. hrrm.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha så kul!

mammigranten sa...

förstår precis vad du menar med spy-mätt.

Här är de pigga men febriga, syns i dreas ögon att de inte är helt friska och på att de har så nära till gråt båda 2.
Varit på ljungs än då?

Anonym sa...

Vet exakt vad spy-mätt betyder! :) Det är ingen höjdare!