torsdag 2 oktober 2008

Bilen är tillbaka!

Alldeles underbart skönt att slippa vara beroende av svärfar för att komma härifrån..:) Nu får vi se vad notan blir bara.. Håll tummarna för att det inte blir alltför dyrt!

Lånebilen fick vi inte ha speciellt länge... Nicklas skulle köra hem från jobbet igår, och krockade! Sån J****A otur!!! Som tur var var det inte lika allvarligt som förra krocken, han fick inte en skråma, men det är ju oturligt ändå. Dock var dte inte hans fel alls, utan det var en gubbe som kom på motsatta sidan och helt plötligt svängde in till vänster mitt framför Nicklas som inte hade en chans att stanna. Klubba! Så det var bara att ringa till verkstan och säga att han hade krockat deras bil. Lite retligt! Tur dock att det var den andra gubbens fel, så de/vi behöver ju inte betala nåt.

Igår var vi och kollade på nya bilar i stan. HIttade en jättefin, som vi blev grymt sugna på. En Renault Megane från 05 som hade gått 2000 mil. Som hittad! Nästa vecka skulle de tydligen ha en kampanj av något slag på den bilfirman, så vi får väl se vad den innebär och om bilen finns kvar då.
Vi frågade lite vad vi skulle kunna tänkas få i inbyte för våran bil, och det var helt sjukt lite. Bara 25-30000 sa de. Men det fanns tydligen så himla många saabar i den åldern och med ungefär lika många mil, och det är svårt att bli av med dem. Jädrigt konstigt att en bil kan sjunka med 100000 i värde på bara tre år.... Surt sa räven! Men vi resonerar som så att den lär ju bara sjunka mer och mer, så det är kanske lika bra att göra sig av med den... Men vi får se som sagt! Vi har lånelöfte och sådant klart med banken iallafall, så om rätt tillfälle dyker upp så är det bara att slå till.

Nu ska jag se på TV eller nåt. Eira sover sedan en stund tillbaka och Vilme ska bara se klart på madicken, sen ska Nicklas läsa för honom.

Förresten... Ingen som vill köpa en JÄTTEFIN Saab 9-5 kombi från -00??. Den har gått ca 18000 mil och är blå/gråmetallic. MINST 50000 pix vill vi ha! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad skönt att ni snart har en ny bil - det är såå jobbigt att ha en bil som alltid går sönder. Jag vet precis.. :)