lördag 25 oktober 2008

Fullspäckad dag

Idag har vi haft häcken full. Jag gillar när det "går i ett" så jag klagar inte. Dagen började med att jag fick sovmorgon... Gick upp strax innan 9 när pappan och Vilme skulle på "arbetslördag" vid fotbollsplanen. Eira och jag var hemma en stund och sen gick även vi ner och krattade lite. Ja, inte Eira då, för hon sov. Som vanligt.


Vilme hade egentligen med sig sin räfsa av modell mindre, men den lånade han ut till kusin Leon. Sen kom han på att han ville ha en kratta helt plötsligt, så han kunde hjälpa till att ta upp löven... Man tager vad man haver :)

När krattningen och städningen var klar så åkte vi in till stan. Idag hade de långöppet och även öppet hus på "blåljushuset" (En ny lösning med polis, brandkår och ambulans i samma hus". Vilme tyckte det var livet att provsitta alla bilarna... Sen ville han åka kranbil, men preciiiis när pappan och Vilme ställde sig i kön så stängde de den pga. av att bilen var tvungen att åka iväg... Synd!


Vilme och kompisen Tilde provar brandbilen. Spännande!


Polismotorcykeln var allra bäst.

Sen lunch på cafe och en sväng på stan. Dagens inköp bestod i ett paket till kusin Love som har fyllt två och ett par nya gummistövlar till Vilme. Upptäckte nämligen häromdagen att hans dagisstövlar som är använda i ca. 4 månader hade MASSA sprickor i sig. J***a skopunkten.


Pippi såklart. Vilme älskar pippi så vi hade inget val direkt..:)

Innan vi åkte hem hann vi även med en fika (som vi såklart fick köpa med oss jälva) hos lillebror. Tror vi har varit där en gång sen han flyttade dit för typ 1,5 år sedan... Men han har så stökigt säger han, så vi träffas alltid nån annanstans... Men idag fick han minnsann snabbstäda.

Ikväll har Nicklas och jag mysmiddag. Har ätit vitlöksbröd med tapenadet till förrätt, och sen fläskfile, ugnsbakad potatis med kantarell och balsamicosås. Nu vilar vi magarna, men snart ska vi sätta oss glo på en film och äta efterrätt. Vanilj och daimparfait med färska jordgubbar. Ska bli smaskens :)

Hoppas ni har en trevlig lördagskväll. Det ska jag ha!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vilken bra dag! Låter som en mumsig avslutning med... Börjar bli lite sugen på nåt gott...