torsdag 21 augusti 2008

Kompisar

Idag har vi umgåtts med kompisar hela dagen, jag och Eira. Å vad trevligt det är, och vad fort tiden går när man har sällskap. Vi hade stämt träff med Ulle och Hilma på vägen till dagis imorse. Vi lämnade av Vilme och mötte Anna och Alvin (som oxå hade lämnat storasyrran). Sedan gick vi en promenad. Inte världslång, men ändå en timme. Skönt att få lite luft och motion. Fast det där med motionen hade vi inte mycket för, för sedan fikade vi... Åt upp alla kalorier som mööööjligtvis hade försvunnit under promenaden..:)
Helt plötsligt var klockan hakv två och det var dags att hämta "storungarna" igen. Bra för då fick vi sällskap av Anna och Alvin hela vägen till dagis... Låååånga backen känns ju inte lika lång om man har sällskap (däremot känns den väldigt lång om man har en ilsk två-och-ett-halvt åring på ståbrädan).

Idag hade jag även span på en traderaauktion som gick ut... En brun reimaoverall till Vilme. Satt och väntade vid slutminuten, och jag VANN! Jippi! Visserligen blev det inte JÄTTEbilligt, men 1/3 av inköpsriset är ju bra ändå (Tror att de kostar runt 1500:- nya i den storleken). Hoppas bara att den är så fin som den såg ut att vara på bilden. Har haft tur två år innan och fått tag på jättefina overaller som inte har sett alls använda ut, så jag hoppas på det igen...

Nu är det dags att laga mat!


Tre kompisar brevid varandra. Alvin, född 28/6, Eira, född 1/6 och Hilma, född 15/4.

Inga kommentarer: