lördag 3 oktober 2009

Bättre idag

Idag har varit en bättre dag än igår. Tack o lov.
Vilme har inte haft någon feber alls på hela dagen, och har varit precis som vanligt. Kanske lite tjurigare än vanligt, men det är ju svårt att mäta när han är rätt tjurig överlag ju st nu :)
Vi har varit nere vid fotbollsplanen en sväng och "städat". De hade en städdag idag, men det var inte så mycket att göra, så vi jobbade inte ihjäl oss om man säger så. Pappan däremot jobbade en del :).

På eftermiddagen kom mor och far hit på lite fika och lek med barnen. Barnen var helt speedade och var mer vilda än tama nere i lekrummet. Efter att de hade åkt hem blev det genast andra bullar (såklart). Vilme vägrade äta och tjurade, och Eira var trött och gnällig.
Kollade febern på Vilme, och visst, den hade kommit tillbaka. Kanske för att han har varit i full gång idag och för att han var övertrött. Det kan ju lätt bli så om man somnar 21.30 (han sov en stund på dagen igår) och vaknar strax innan 6. Nice va?
Vi hoppas att det beror på det iallafall, och att sjukdomen egentligen är slut. Hoppas att Eira klarar sig bara.. So far so good.



Glassätare från igår. Vilme har fått alvedon och blev förvånansvärt pigg.


Bild från nu ikväll. Vilme är febrig och jättetrött, men lite gos med syrran orkar man alltid med. Gullungar!

Hoppas ni har en trevlig lördagskväll. Här hoppas vi på sovande barn, så vi kan äta i soffan i lugn och ro. Det står en stoor form med sambalkotletter i ugnen. Smask!

Inga kommentarer: